понеділок, 15 лютого 2016 р.

Незгасима зірка Агнії Барто.



З творами Агнії Барто ми знайомимося коли ще не вміємо читати, не знаємо про авторство. Перші рядки про Таню, про бичка, про зайку, про мишка ми запам'ятовували з раннього дитинства, їх розучували з нами наші мами, а ми вчили їх зі своїми дітьми, і будемо читати своїм онукам.


110-річний ювілей авторки - гарна нагода, познайомити найменших читачів бібліотеки-філії№4 - вихованців молодшої групи СДНЗ №21 "Струмочок" з її чудовими творами. 


Тим більше, що в бібліотеці збереглася значна кількість книжок Агнії Барто різних років видання. Бібліотекар взяла з собою іграшки, якими проілюструвала деякі вірші. Так, під час читання вірша "Раковина" , малята слухали як шумить море, прикладаючи мушлю до вушка. Розглядали черепашку, слухаючи вірш "Про Вовку, черепаху и кошку" зі збірки "Вовка - добрая душа". Дзвінкі вірші А.Барто дуже сподобались малятам.
Веселі та цікаві вірші Агнії Барто зрозумілі кожній дитині. Поетеса все життя присвятила дітям,проблемам їх виховання. Тому їх варто читати разом з дітьми.

Немає коментарів:

Дописати коментар