вівторок, 25 грудня 2012 р.

"В Рік Новий веселе свято - буде радості багато!"

Традиційно перед Новим роком колектив Центральної бібліотеки для дітей проводить свята для своїх читачів. В цьому році свято почалося з лялькової вистави, в якій капризна принцеса забажала в подарунок змію - символ 2013 року.Принцеса і діти під час перегляду презентації дізналися багато цікавого про змій.


Але, не зважаючи на протести учителя, що змії в наших краях взимку сплять,принцеса за винагороду вимагала бажану гостю на свій бал.Гірко було б падчерці, якби не звірята-помічники і діти, які, граючи та співаючи , не розбудили змію.


















Всі учасники свята залишилися задоволені і в подарунок від дідуся Мороза отримали чудовий новорічний мультфільм і веселі пісні.















Підготувала і провела свята бібліотекар Дорофеєва Т.В., а всі працівники були акторами.Всього на новорічних святах бібліотеку відвідало 170 дітей.

1 коментар:

  1. Очень интересная познавательная информация, кукольный спектакль,шуточные загадки,весёлая музыка, любимые мультфильмы - всё создало чудесное настроение, ожидание новогоднего чуда.Искренне благодарю за свелые мгновения, проведённые в атмосфере новогодней сказки!
    Зритель

    ВідповістиВидалити