вівторок, 18 грудня 2012 р.

Жодного дня без книги !

Другий рік  продовжує співпрацювати бібліотека - філіал №4 з учнями 2Б класу  ЗОСШ №18 (класовод Саєнко І. П.) Девіз цього класу "Жодного дня без книги!". Кожного четверга ми бажані гості на позакласному часі.
 "День читацьких задоволень"- так ми назвали нашу нову зустріч, яка почалася з огляду книжок серії "Сучасна дитяча проза". Дітям сподобались і зміст книжок , і чудові ілюстраціі. Вони були в захваті від книжки литовського письменника В. Ландсбергіса "Любов коня Домінікаса", ілюстрації до якої, як вигукнув один хлопчик,"просто mama mia".
 Діти голосно сміялись, коли бібліотекар Карпанова С. О. читала вірші Григорія Остера з книжки "Шкідливі поради" , а вчителька коментувала - "Не думайте , що так можна робити!"
Книжки Сашка Дерманського "Чудове чудовисько " і  "Чудове чудовисько в країні жаховиськ"- успіх нової української дитячої літератури. Наші маленькі друзі мали змогу бачити їх, прослухати уривки. Було дуже смішно, і всі погодились ,що ці повісті "для обережного читання"(щоб не надірватись від сміху).
 Урок гарного настрою продовжився розмовою про те, що зараз читають діти . Виявилось, що казку Кіплінга "Рікі Тіккі Таві" та дитячу фантастику.


Немає коментарів:

Дописати коментар