понеділок, 24 грудня 2012 р.

Новорічне свято для дошкільнят "Подарунок для дідуся Мороза".

23 грудня в Центральній міській бібліотеці для дітей відбулося новорічне свято, на яке було запрошено дітей від 2 до 6 років. Для таких маленьких діток подібне свято ми провели вперше. В теплому приміщенні малюків та дорослих гостинно зустріли бібліотекарі. Під веселі новорічні пісні діти одягли костюми казкових героїв.


Веселими віршами розпочала свято Писаревська Т. М. Поетичну естафету підхопили діти, які теж прочитали віршики про своє улюблене свято.


Спеціально для малюків підібрала ігри бібліотекар Дорофеєва Т. В. Діти грали в "шишки - горішки", змагалися, хто поцілить сніжком у кошик.



Цікавою виявилася наступна гра: отримавши від бібліотекаря чарівного м'ячика, малюки повинні були назвати слово, пов'язане з Новим роком. Усі блискуче впоралися із завданням. Батьки не залишилися осторонь: із задоволенням відповідали на питання новорічної вікторини. Родзинкою свята стала лялькова вистава "Подарунок для дідуся Мороза", в якій малюки допомогли Зайчику та Ведмедику підготувати подарунок для головного гостя. Всі малюки також отримали від дідуся Мороза солодкі подарунки та смішний новорічний мультик. На згадку про свято дітки залишили на кольоровому папері свої долоньки з новорічними побажаннями. Звісно, в цьому їм допомогли мами і тата, бабусі та дідусі.


 Святом залишилися задоволені всі присутні.


Новорічні свята у бібліотеці тривають!

Немає коментарів:

Дописати коментар