середу, 12 жовтня 2016 р.

Українська бібліотечна асоціація провела триденний семінар з картування громад, на якому побували представники Кам’янського.

З 6 по 8 жовтня Українська бібліотечна асоціація розпочала реалізацію дворічного проекту "Містки громадської активності", що фінансується Європейським Союзом та впроваджується Центром культурного менеджменту, УБА, Благодійним фондом "Помогаєм" та FRSI (Польща).


Зібралося  28 представників громадських організацій, які спільно із бібліотеками будуть розвивати свої громади. Серед них представники Кам’янського  Володимир Бойко та Сергій Зайко.


Їх вчили як проводити  картування громад два українських та один  польський тренер.
Учасники проекту організують   на базі Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка робочі зустрічі для активістів міста для здійснення картування громади (по 2 зустрічі на місяць протягом 9-ти місяців у 2017-2018 рр.).


На основі підготовленого плану ініціативна група координує процес картування громади впродовж визначених 9-ти місяців (проводить зустрічі місцевих зацікавлених сторін та активістів, розробляє карту та організовує її публічне громадське обговорення) за підтримки і під наглядом тренерів.



Потім маємо  видати 500 примірників карти та розповсюдити її серед зацікавлених сторін.

Немає коментарів:

Дописати коментар