понеділок, 24 жовтня 2016 р.

Краєзнавча гостина.



Сьогодні часто виникають дискусії стосовно ролі книги в сучасному світі. Чи взагалі виживе вона як явище в середовищі новітніх технологій? Також про стосунки молоді з книгою .

Щоб знайти відповіді на ці питання до бібліотеки-філії №4 завітали юні шанувальники книги учні 10-го та 11-го класів НВК №13.

Скласти разом оду книзі запросили відому журналістку, екскурсовода, краєзнавця Любов Володимирівну Алексієвську. 


Вона розповіла про найбільшу мрію свого життя, створити книгу про рідне місто, його дивовижну історію, надзвичайних людей які її творять. Щоб поділитися з містянами тим величезним багажем відомостей про рідний край, що по крупинках збирала протягом всього життя. Про величезні зусилля багатьох небайдужих і творчих людей на шляху до справжнього дива - книги краєзнавчого довідника "Кам'янське - Дніпроддзержинськ від "А" до " Я" , яку ми тримаємо в руках. Щира розповідь людини, дійсно захопленої благородною справою, не залишила байдужим жодного слухача.


Любов Володимирівна поділилась власними творчими задумами і побажала юнакам цікавитися історією рідного міста , мріяти і бути наполегливими в здійсненні задуманого. Адже, якщо мрія справжня, вона обов'язково здійсниться!


 А книга буде добрим порадником і помічником.

Немає коментарів:

Дописати коментар