пʼятницю, 14 жовтня 2016 р.

Славні сини України.

 З нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва бібліотеки Кам’янського підготували низку інформаційно-патріотичних заходів.
11 жовтня у Центральній міській бібліотеці імені Т.Г.Шевченка відбулася  презентація бібліографічного покажчика «Час, не владний над життям героїв».
12 жовтня в читальному залі бібліотеки пройшла віртуальна подорож в історичне минуле «Сірко – великий козак-характерник» для студентів міста.
Цикл заходів до свят провели в бібліотеці – філіалі № 5.
У бібліотечному спарингу  "Гей ви, преславні козаченьки!" взяли участь команди учнів 3–А та 3–Б класів СЗШ № 29. Треба було не тільки правильно відповідати на питання вікторини, але й проявити кмітливість та вправність при виконанні завдань.


Для 3–Г класу СЗШ № 30 бібліотекарі розробили ігрову програму «Веселі козачата». Змагання проходили в спортзалі школи. Веселі рухові завдання перемежовувалися цікавими запитаннями. 


Для більш дорослих школярів з Дитячого протитуберкульозного санаторію Ганна Крамаренко підготувала віртуальну подорож «Монументи мужності і слави». Завдяки цьому заходу юнаки познайомилися з новими меморіалами, які з’явилися останнім часом не тільки у нас в Україні, а і в інших країнах, де таким чином вшановують пам'ять наших героїв.




Немає коментарів:

Дописати коментар