пʼятницю, 26 серпня 2016 р.

У бібліотеці Кам’янського відкрилася виставка «У ритмі міста» всесвітньо відомого фотохудожника Андрія Юрлова.

25 серпня в  міській бібліотеці ім. Т. Шевченка відбулася презентація виставки відомого фотохудожника з Кам'янського Андрія Юрлова.
Фотографії виставки «В ритмі міста» розмістилася в вікнах бібліотеки, тому перша частина презентації проходила на вулиці.


 Проводячи гостей уздовж вікон, автор розповідав про кожну чорно-білу фотографію, про те, як і де вона була зроблена. "Виставка має назву" У ритмі міста ", тому що тут збірка моїх робіт жанрових фотографій з Барселони, Токіо, Парижа, Венеції, в тому числі і з Кам'янського, - розповідає Андрій Юрлов. - Це перша моя виставка в рідному місті. Я вважав, що потрібно зробити виставку чорно-білих фотознімків, так як вони більш яскравіше показують міське життя в світі, контрасті, тінях і півтонах. Найцікавіше в фотографії - це сам процес зйомки, під час якого дуже важливо зосереджуватися композиційно на тих моментах, які чекаєш від знімка. Наприклад, деякі моменти доводиться чекати на одному місці по 15-20 хвилин. Коли бачиш хорошу композицію, то чекаєш в кадрі людини певної зовнішності, типажу ".



Фотографією Андрій Юрлов займається більше 12 років. А останнім часом він як професіонал заробляє при цьому гроші. "Працюю за двома напрямками: комерційному, а також творчому, так би мовити для душі, - каже фотохудожник. - Жанровою фотографією я захопився відносно недавно, приблизно років чотири тому. І з кожним роком мені все це більше і більше подобається. Паралельно я посилаю свої роботи на міжнародні конкурси. на сьогоднішній день у мене 204 нагороди, завойовані в 48 країнах світу ".

Друга частина презентації проходила в стінах бібліотеки. Почалася вона з перегляду слайд-шоу з роботами Андрія Юрлова. Презентація проходила під звуки саксофона, у виконанні ще одного відомого жителя Кам'янського, саксофоніста 
Володимира Зайцева. 


Після фотограф спілкувався з гостями і відповідав на питання. Він розповів про те, як почав брати участь в міжнародних фотосалонах і про свої перемоги.

Немає коментарів:

Дописати коментар