вівторок, 23 вересня 2014 р.

Неділя нової книги в бібліотеці- філії №7.


Казка це завжди справжнє свято для дітей -це веселий настрій, це мандрівка в фантастичний світ . Місцевий дитячий поет О.В.Майборода подарував малечі нову казку «Стоял в поле теремок» Вона вийшла в книзі «Новые добрые сказки» . Казки ,зібрані в збірці , написані не тільки справжніми письменниками, а й людьми різних професій. І дорослими і дітьми. Всі вони проживають в різних країнах, містах : в Росії , Білорусії , Україні - та всіх об’єднує бажання створити нову особисту казку- про добро , дружбу, милосердя, справедливість.


Казка « Стоял в поле теремок» схожа на всім відому дитячу казку «Теремок», але на новий, сучасний лад. Головні герої в ній теж тварини.
Працівники бібліотеки- філії №7 провели для дітей старшої групи дитсадка «Незабудка» презентацію нової казки Олега Майбороди. Діти з великим задоволенням слухали казку, весело сміялися . Вона сподобалася всім, навіть нам , дорослим. Прочитати тепер таку казку - повернутися у дитинство.
 

Тому хочеться побажати авторові творчого натхнення для написання нових чудових творів для малят.
Більш старші діти познайомились з новими дитячими книгами, які надійшли до бібліотеки та підводили підсумки свого літнього читання . 


Ділились враженнями від прочитаного , читали свої творчі роботи « На згадку про літо», відповідали на запитання вікторини «Єкоколобок».

Немає коментарів:

Дописати коментар