пʼятницю, 4 жовтня 2013 р.

Літературні посиденьки.

Всі батьки мріють, щоб їхня дитина виросла успішною, доброю і щасливою. Для того, щоб мрія здійснилась є спосіб - читати дітям книжки. Про це говорили на літературних посиденьках "Нам без книг ніяк не можна", що проходили в бібліотеці-філії №9. Наша бібліотека працює за комплексною цільовою програмою сімейного читання "Діти і батьки читають залюбки". В бібліотеці була оформлена виставка творчих досягнень "Світ сімейних захоплень", на якій були представлені різноманітні вироби наших читачів: вишивки, малюнки, вироби з бісеру.  


Весело та емоційно пройшла творча сімейна гра "Мистецтво бути читачем". В конкурсах брали участь три родини. Перемогу здобула родина Чернявських.


"Наша сімейна книгозбірня" - під такою назвою пройшов огляд літератури родини Колесників. Улюбленими книжками цієї родини є: "Пригоди Незнайка" М.Носова, казки братів Грімм, "Біле Ікло" Дж. Лондона, "Мандри Гулівера" Дж. Свіфта, "Оповідання про Шерлока Холмса" Конан Дойля, "Червоні вітрила" О. Гріна, "Казки" О. Пушкіна.Які улюблені книжки були в дитинстві у батьків, такі люблять і їх діти.
Книги - неначе добрий друг, з яким ніколи не хочеться розлучатись. Та й що може замінити сам процес перегортання сторінок, коли зручно вмостившись у кріслі, діти читають улюблений твір? Читайте разом з дітьми, і ви відчуєте, як ваша дитина стає добрішою, уважнішою, розумнішою.

Немає коментарів:

Дописати коментар