четвер, 17 грудня 2020 р.

Новий рік на бібліотечний поріг

Вікна бібліотеки на Шевченка  зустрічають  кам'янчан інсталяцією "Кам'янське на початку XX століття".





Все в очикуванні дива


До зимових свят готова й бібліотека - філія №8. Бібліотекарі прикрасили помешкання та оформили чудову книжкову виставку "Планета новорічних книжок" і запрошують своїх читачів на гостини!


Тут чудові новорічні історії, віршики, колядки, щедрівки до прийдешніх свят.


Виставку прикрасили символами 2021 року - чудовими бичками та корівками, які  з радістю подарують  всім читачам



Дивлячись, як світяться очі наших маленьких, і не тільки, читачів, які загадують бажання на наступний рік, на душі стає так тепло і радісно, що розумієш - є ще дива у цьому світі. Заповітні мрії обов'язково здійсняться.... Адвент календар у центральній бібліотеці для дітей полонив дітлахів та їхніх батьків. Солодощі замовити діду Морозу? Це ж просто, яка це мрія. А якщо замовити малееееенького цуценятко. І розумієте. Вийшло. Мрія здійсненна.




Цього року можна пограти а Адвент -календар онлайн. Щасливчик, який першим відповість на запитання у коментарях, отримає приз (і навіть сам зможе його обрати!). Наступні шість запитань чекають свого переможця!!!





Переможці конкурсу "Адвент-календар-онлайн" вже отримали свої призи.


Новорічний настрій не прийде, поки ми не створимо його власноруч! Заходьте до бібліотеки та відчуйте нотки зимового затишку в оточенні улюблених книжкових історій. Тому, якщо казка все ще не завітала до вашого серця, беріть з собою гарний настрій, одягайте захисну маску і мерщій до нас!






Запрошуємо до нас за новорічним настроєм та книжками

Немає коментарів:

Дописати коментар