понеділок, 17 грудня 2018 р.

Іграшкова ніч в бібліотеці

Для маленьких бібліознайок напередодні  Святого Миколая влаштували сюрприз-"Іграшкову ніч в бібліотеці".Бібліотекарі центральної бібліотеки для дітей м.Кам'янське давно помітили, що в нашій бібліотеці часом бувають якісь дива, особливо напередодні новорічних і різдвяних свят. Ми не раз помічали, що вночі у нас щось відбувається.


Тому  захотіли провести експеримент і подивитися,чим займатимуться вночі в бібліотеці  іграшки наших маленьких друзів.Ми встановили приховані камери і включили їх,коли закрили бібліотеку на вихідні.І ми не помилилися!Коли бібліотекарі переглянули плівку,то знайшли багато цікавих світлин з  іграшками наших знайок.
Ми помітили,що всі  іграшки дуже гарні друзі і вміють дружити.Всі знайшли собі друзів серед наших бібліотечних іграшок.Маленькі іграшки – Зайчик і Посіпака знайшли собі друзів під стать,таких же маленьких.Тигра знайшла собі дитину і не спускала мале з рук, не полишаючи ні на хвилину.



Деякі з них дивилися мультфільми про себе,пригощалися чаєм, попкорном і, навіть, піцою.


Блукаючи бібліотекою, всі читали книжки,особливо про себе. Корови, зайці, слон, собачка знайшли книги про себе і читали їх.





Деякі іграшки гралися з друзями в хованки,а панди,навіть,щось друкували на принтері(нам не вдалося розібрать)



Декілька іграшок виявилися чепурушками і робили собі святковий макіяж


Ну і всі іграшки робили святкову новорічну фотосесію.Всі ялинки, сніговики, корони і інше новорічне приладдя використали для новорічних світлин.Так що новорічний настрій у іграшок гарантований






А ще бібліотекарі запропонували дітям і батькам веселий святковий калейдоскоп розваг-веселі фанти і новорічні передбачення для батьків, ігри, танці, лялькова вистава, солодкі подарунки, новорічна майстерня для маля вяткова фотосесія в режимі нон стоп.Так що час промайнув непомітно і сумувати не довелося.
Детальніше дивись тут:
Бажаємо всім читачам веселих, солодких,
 цікавих новорічних свят!

4 коментарі: