неділю, 23 грудня 2018 р.

Сузір'я кращих читачів

Напередодні Нового року та Різдва Христова в бібліотеці-філіалі №5 м.Кам'янське  на честь найголовнішого багатства влаштували свято!



А що за головне багатство? Звичайно – це читачі. На них бібліотека тримається, завдяки їм не падає її престиж. Це вони своєю любов'ю і добрим ставленням до бібліотеки допомагають їй пережити важкі часи. За відсутністю комплектування в цьому році саме завдяки читачам наш фонд поповнився більш ніж на 240 прим. книг!
І, хоч і кажуть зараз, що читати стали менше, але у нас, в філії є своє коло постійних відвідувачів, які приходять до нас із задоволенням, і які знають, що на них тут чекають і завжди раді.

Як завжди, готуючи це свято, бібліотекарі ретельно проаналізували читацькі формуляри і спробували визначити найактивніших і відданих читачів цього року. Ось тільки зробити це було неймовірно важко.

Нам не хотілося акцентувати увагу на комусь конкретно. Просто всі, хто сьогодні були присутні на нашому святі – це ті читачі, яких ми хотіли відзначити і привітати. Дуже радує, що кожного року в нашу згуртовану і дружну сім'ю любителів читання додається, хоч і трохи, новачків, які люблять проводити свій вільний час з книгою. 

Свято – це завжди веселощі і відмінний настрій. Щоб саме так і було, ми підготували для наших гостей безліч конкурсів та розваг, в яких з радістю взяли участь не тільки діти, а й їхні батьки.
















Немає коментарів:

Дописати коментар