вівторок, 16 жовтня 2018 р.

Кам'янчанки взяли участь у козацькому фестивалі «Покрова на Хортиці».

Фольклорний гурт "Вишиванка"- активний учасник клубу "За покликом душі" бібліотеки-філії №9 м.Кам'янське, взяв участь у традиційному фестивалі «Покрова на Хортиці» у Запоріжжі.Бібліотекарі, члени клубу зібрали групу підтримки і вирушили разом з учасниками гурту.
Свято на Хортиці зібрало 70 творчих колективів із Запорізької області, Києва і ще 10 областей України, у тому числі і наш  фольклорний гурт "Вишиванка".


Для гостей організовано великий ярмарок, виставка виробів майстрів народного мистецтва, виступ фольклорних пісенних колективів, презентації традицій національних меншин регіону, робота дитячої майстерні, аквагрим, виступ-реконструкція від "Січових козаків", показовий виступ школи козацького бойового мистецтва "Спас".Свято тривало на території комплексу «Запорізька Січ» і на «Козацькому колі», що біля музею історії запорізького козацтва.

                   Фольклорний гурт "Вишиванка" м.Кам'янське на святі
 "Покрова на Хортиці"




Це свято відвідало велика кількість кам'янчан. Дуже приємно зустріти рідні обличчя. Фестиваль вразив масштабами, кількістю учасників і гостей. Хотілося встигнути всюди. Дякуємо Хортиці, Запоріжжю, нашим співучим  і невгамовним читачкам за співпрацю і творчість.

2 коментарі: