вівторок, 9 жовтня 2018 р.

Бібліознайки починають і виграють

Четвертий сезон клубу дошкільнят центральної міської бібліотеки для дітей м.Кам'янське  "Бібліознайки" розпочато! Талісман клубу - бджілка Жу-Жу радісно зустріла малят і разом з ними відправилась на "бібліобусі" в країну знань та творчих натхнень.


І діти і дорослі згадували історію бібліознайок минулого сезону, знайомилися з новачками, будували плани на майбутнє, чекали на прем'єру в бібліотечному ляльковому театрі.


Великі чи маленькі, люди чи звірятка, — усі хочуть відчувати себе дорогими і потрібними комусь.А одного разу маленький Їжачок засумував, оскільки ніхто не хотів його погладити. Всі уважно слухали пані Тетяну. Вона знайомила з новою книгою Андрія Куркова «Чому Їжачка ніхто не гладить»!


І так би сердився й супився Їжачок і дотепер, якби не сіра польова Мишка, яка пояснила йому, у чому річ. З того часу звірятка стали нерозлучними друзями й щовечора п’ють чай із горішками та яблучками.



Як добре, що Їжачок і Мишка потоваришували. За допомогою пані Людмили діти старанно виготовляли їжачка з пластиліну і насіння соняшника.




У всіх все добре вийшло.


Танок дружби

Немає коментарів:

Дописати коментар