пʼятницю, 15 червня 2018 р.

Літо-маленьке життя.Частина друга

Сьогодні бібліотеку-філію №7 на абордаж взяли пірати на чолі з головною піраткою і бешкетницею, бібліотекаркою Людмилою Кісіль. Діти табору денного перебування «Планета шастя» СЗОШ №21 пройшлися лабіринтами та розгадали «Піратську вікторину".






У бібліотеці - філії № 9 грали в Крокодил


Гра відмінно допомогла весело провести час вихованцям табору денного перебування "Веселкова країна" СЗОШ№40.Вона розвиває уяву, кмітливість і артистизм. Сміху було, коли діти за допомогою міміки та жестів показували різних тварин. Часу вистачило і на участь у казковому лабіринті, і на відвідування острову "Журналія".




На завершення переглянули улюблений мультик "Нові пригоди Котигорошка".


Діти літніх таборів денного перебування СЗОШ №18 і СЗОШ №12 добре  почуваються  у бібліотеці-філії №4. Кожний знаходить заняття до вподоби. Серед настільних ігор шаленою популярністю користується старенький футбол. Щоб в нього пограти займають чергу, навіть, дівчатка.

                              
Шахи і шахмати на другому місті. Розмальовки, мозаїка, складання пазлів до душі найменшим. 

А які кумедні саморобки вийшли для пальчикового театру! Встигають переглянути екранізаціїї відомих дитячих творів. Читають та обговорюють невеличкі оповідання. За допомогою ляльок уявляють себе героями веселих віршів.

Даша Гаврилович у свій день народження з друзями вирішила розважитися у бібліотеці -філії№3. І фотосесіся вдалася, і книжками запаслася, і друзів до бібілотеки записала.

                                         
                                     
  Літо триває. Далі буде...

2 коментарі: