пʼятницю, 8 червня 2018 р.

Вихідні з присмаком літератури

П'ятниця. Бажані вихідні! І ви ще встигните забігти до бібліотеки по книжки, або закачати електронну версію. Про всяк випадок, мої колеги тут підготували для вас декілька: 


Дзвінка Торохтушка «Питровна»:оповідки про життя подружок-це веревиця несамовитих, дотепних, перчених пригод двох шибайголів. Питровна- руде кмітливе дівчисько, найближча колежанка авторки ще з дитинства. Але книжка цілком доросла та для дорослих. Хоча й захопливо смішлива.


Марк Барроукліфф«Розмовляючий пес» 
Це не тільки кумедно, а ще й повчально. Пес Пучок вчить свого господаря, дивитися на життя позитивно. Безліч дрібних смішних жартів і один серйозний моральний вибір. Дуже легка, але при цьому не безглузда книга. 



Ерленд Лу "Наївний.Супер". Переживання головного героя, знайомі багатьом: університет закінчив, роботу нібито знайшов, але працювати на ній не хочеться. Хочеться свободи і самовираження, але незрозуміло як і де. Чи то пізня криза самовизначення або рання криза середнього віку. Засіб виходу з ситуації, який придумав герой, має право на існування. Поки розмірковуєте, почитайте книгу - вона як ванна з морською сіллю для втомленого мозку. Розслаблює. 



Наріне Абгарян "Манюня"
Збірка оповідань про дві вибухові вірменські родини, різнохарактерних дітей і незвичайних дорослих. Згадайте своє дитинство, де найбільшою проблемою були несмачні овочі на обід і брудне плаття. Всього Абгарян випустила три збірки оповідань про Манюню. Крім першої частини, ще «Манюня, пише фантастичний роман» і «Манюня, ювілей Ба та інші переживання». І читачі просять ще, тому що від депресії допомагає чудово.


Немає коментарів:

Дописати коментар