понеділок, 18 червня 2018 р.

Долаємо професійне вигорання

Серед основних симптомів синдрому професійного вигорання психологи називають апатію, дратівливість, байдужість, професійну нездатність, страх, почуття тривоги, тощо. Причинами такого стану можуть бути надмірні навантаження, одноманітна робота, стресові ситуації, відсутність подяки і підтримки. Щоб подібного не сталося з нами, шукаємо засоби попередження вигоранню.





Бібліотекарі  Кам'янського користуються будь-якою нагодою для подорожування:Зпоріжжя,Опішня, Полтава, Китай-город, Галушківка тощо. На початку травня великою командою побували у Корсунь-Шевченківську. 10 годин поганої дороги не зіпсували нам настрій.



Нещодавно за допомогою наших партнерів «Міський центр фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Кам'янської міської ради під керівництвом Юрія Коновалова бібліотекарі влштували змагання з дартсу. Ви думаєте це так просто? Але ми подолали усі труднощі. Завідувач Інтернет-центром Сергій Заїка здобув перемогу, цим самив довів, що він може тримати не лише мишу, а завідувачка відділом комплектування та обробки літератури Наталя Чуфещук-не лише книжку. Бібліограф Тамара Шаламова закінчила гру другою! Та зовсім не у тому справа:хто здобув перемогу. Головне у тому, яке задоволення отримали всі учасники міні-змагань.




Нам і шахи під силу!



Скоро гратимемо у новус. А що? Це допомагає нам долати стреси і конфлікти.

2 коментарі: