неділю, 17 червня 2018 р.

Служіння народові і творчості

У бібліотеці  на Шевченка м. Кам'янського на поетичний вечір  Сергія Злючого зібралися поціновувачі його творчості,  друзі, колеги, читачі, аби привітати його з ювілеєм. 


Сергій Злючий - український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч, радник міського голови з питань культури, член ВО «Свобода», член Національної спілки письменників України, лауреат літературної премії імені Івана Сокульського, нагороджений медаллю "За жертовність та любов до України", один з тих, хто виборював українську незалежність у нашому місті, волонтер. Понад 50 разів з волонтерською місію побував в зоні АТО, регулярно возить воякам допомогу і переконаний: боротися є за що… 
Організатор творчих зустрічей з видатними українськими поетами, засновник фестивалю сучасної української поезії "Материк".
Весь вечір автор читав поезії і переклади Чеслава Мілоша та Арсенія Тарковського,  вірші, які увійшли до книжки "Мідні леві" та вірші з майбутньої книжки "Сорок", створені впродовж останніх років.
Поета привітали члени літературного клубу "Віварт", поет Михайло Яровий, художник Олександр Чегорка, учениця 11 класу колегіуму №16 Марія Гончаренко. Вона створювала картину на очах присутніх, а на при кінці вечора подарувала її авторові. Вірші Сергія Злючого класно лягли на холст юної художниці. Марія дуже емоційно прочитала  декілька його віршів.



Марія Дружко, Андрій Енбулатов, Олена Ляшенко, Катерина Кравченко, маленька шанувальниця Мілана і сам автор декламували з улюбленого.





2 коментарі:

  1. Приєднуємось до поздоровлень!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую!Обов'язково передам.Хочу Вас попросити.Бібліотека разом з паном Сергієм бере участь у конкурсі проектів "Бюджет участі". Наш проект називається Іестиваль сучасної української поезіїї "Материк" , 25 червня розпочнеться голосування.Наш проект можна підтримати через приват 24

    ВідповістиВидалити