середу, 13 червня 2018 р.

Як заохотити дитину до читання?

Сьогодні друкована книга - це не найулюбленіша розвага сучасних дітей. Та якби така кількість гаджетів і програм була б у нас в дитинстві, ми б вели себе так само.
Якщо вам все ж таки важливо прищепити дитині любов до читання, бібліотекарі бібліотеки–філії №7, що на Бульварі Героїв,6 м. Кам’янське, знають одну маленьку таємницю:лише ходячий приклад. Діти - губки. Вони люблять повторювати те, що чують і бачать. Так подавайте приклад. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина любила забратися на диван з книжкою, і валятися так хоча б годинку - покажіть приклад. Додавайте в читання інтерактив, навіть за допомогою гаджетів. 


Як смачно і захоплююче це роблять мої колеги. Ви знаєте, скажу Вам по секрету, у бібліотеці живе справжнісінька Фея Води. Це вона запросила дітей з табору денного перебування "Барвінкова країна" СЗОШ №25 та малят ДНЗ "Незабудка" у "Подорож Краплинки". Веселилися, обливалися, ховалися, дізнавалися, відгадували, поливали, прали, носилися, пускали мильні бульбашки, коротко кажучи - СВЯТКУВАЛИ!!!




Нелегко бути " дощиком"


Вода потрібна і для прання





Блакитна планета - планета води


                                                      Найдавніша професія - водоноси.


                                     Цікавинки про воду


3 коментарі: