пʼятницю, 9 лютого 2018 р.

Кам’янський письменник Олег Майборода презентував нову книгу для дітей.

Щирі дитячі посмішки, зацікавлені очі та піднесений настрій у дітей і дорослих, – саме в такій атмосфері пройшла презентація книги відомого письменника з Кам’янського Олега Майбороди. Зустріч з автором пройшла 8 лютого  у Центрі позашкільної роботи та дитячої творчості імені О.Кошового.



Над книгою під назвою «А ти знаєш, що я знаю» працював дружний колектив кам’янчан: директор Центральної бібліотечної системи Тетяна Герасюта,  літературний редактор Дмитро Кубанов, видавець Андрій Яловий, відповідальна за випуск Наталія Ялова, над макетом працював Сергій Троценко. Проілюструвала книжку київська художниця Вікторія Дунаєва, а фінансову допомогу на видання книги надали депутати міської ради Олександр Залевський та Ігор Максимович.



Книга є збіркою дитячих віршів, загадок та веселих оповідань. Ознайомитись із нею маленькі читачі зможуть у бібліотечній системі міста, а також у середніх та дошкільних навчальних закладах.
Олег Майборода написав більше 70 книжок, які видавались у різних містах України. Книга «А ти знаєш, що я знаю» стала першою збіркою, виданою у Кам’янському.
«Ця книга допомагатиме вчителям, вихователям та батькам ростити справжніх синів і дочок України, сприймати світ, в першу чергу, в українському просторі. Я та мій колега, депутат-свободівець Ігор Максимович сповідуємо принцип «свій до свого по своє» і вважаємо, що «своїх» – наших земляків – треба підтримувати. Автор книги – кам’янчанин Олег Майборода, видавництво – теж нашого земляка Андрія Ялового. Профінансоване видання місцевими депутатами. Виданням цієї книги ми започаткували серію «Моє Кам’янське». Щиро дякую усім, хто долучився до створення цього проекту»,– зазначив секретар міськради Олександр Залевський, присутній на заході.
Для учасників зустрічі підготували насичену програму. Вихованці Центру позашкільної роботи показали чудову акторську майстерність, декламуючи вірші Олега Майбороди. Талановиті артисти співали і танцювали на сцені, даруючи глядачам позитивні емоції.



Свої таланти дітям і дорослим продемонстрував і сам автор. Олег Майборода віртуозно  зіграв на саксофоні, і тим самим довів, що талановита людина талановита в усьому.


Наприкінці зустрічі письменник вручив свої книги  дітям, які зробили найкращі малюнки-ілюстрації  та  вироби до його творів.

1 коментар:

  1. Вихованці гуртка "Живопис та графіка", студії"АРТ", Петриківського розпису,"Лялькова майстерня","М'яка іграшка" створили чудові ілюстрації і роботи по віршам Олега Майбороди.Це дуже розчулило і автора,і творчий колектив,який долучився до створення книги.Мріємо і надалі друкувати твори О.Майбороди з ілюстраціями дітей.

    ВідповістиВидалити