суботу, 17 лютого 2018 р.

Бібліотека - територія творчості.



Ще  у 2010 році в бібліотеці - філії №7 стал працювать майданчик "територія творчості». Започаткувала її Туркіна Ніна Іванівна майстер-класами  з солоного  тіста.   



Тепер в  бібліотеці систематично збираються користувачі, які мають творчі захоплення, щоб поспілкуватися, презентувати свої роботи, та освоїти нові види рукоділля на майстер-класах.  Обдаровані відвідувачі бібліотеки мають добру можливість познайомитися із зацікавленими однодумцями, обмінятися враженнями та продемонструвати свої вироби.


В 2017 було проведено 17  майстер - класів  для дорослих і дітей, 7 авторських виставок.. Можна  сказати , що з 2017 року ці   майстер - класи   перетворились  в   школу  креативного  рукоділля   Handmade ,  в якій   налічується  20 постійних учасників.



В цьому  році  когорта наших майстринь  -   волонтерів збільшилась. На допомогу   нашому  давньому другу   Васильєвій Ользі  прийшли Дяченко Наталія Віталіївна , Карпець Людмила Анатоліївна, Жежер Ольга Володимирівна , які проводили  майстер-класи. Проводять майстер - класи і бібліотекарі.



Враховуючи певні напрацювання в цьому напрямку, потенціал та побажання користувачів, ми  розробили новий   проект  на  2018 рік  - «Хендмейд - тур країнами світу за чотирнадцять годин».  Цей проект передбачає  розширити  географію Handmade - познайомить  з handmade різних країн, різних континентів.  В лютому  цей  хендмейд -тур стартував. Розпочали з Європи. Знайомились з голландським  рукоділлям. Майстриня Васильєва Ольга підготувала для виставки зразки листівок в техніці  айрис  фолдинг  і провела майстер-клас.




Наступний тур до Північної Америки!

Немає коментарів:

Дописати коментар