четвер, 15 лютого 2018 р.

Пригоди собак в рік собаки.

Центральна бібліотека для дітей вітає всіх з Новим роком! Так-так, не дивуйтеся! Саме з Новим роком Собаки, який за східним календарем приходить тільки тепер. І на честь символу року у бібліотеці на учнів 2а класу чекав бібліомікс «Пригоди собак в Рік Собаки».




Ось тільки першою у гості завітала хитра Лисичка, яка оголосила себе символом року. Тож Собаці довелося докласти зусиль, щоб повернути собі першість. 


А допомогли їй в цьому наші дітки. Дві команди змагалися на швидкість в улюбленій грі собачок з м’ячиком.  Цікава вікторина на «собачу тематику» захопила всіх.


 Книжкова виставка не змогла вмістити  книг, присвячених пригодам «друзів людини», тож в нагоді стала презентація. Діти не тільки змогли побачити, які ще є книги про собак, а й познайомилися з різними породами і дізналися багато цікавих фактів про собак – мисливців, поводирів, циркових артистів, пастухів і просто домашніх улюбленців. Свої знання зразу ж застосували на практиці: знайти собачі породи у філворді було нелегко, але із завданням врешті упоралися.




 А чи змогли б ви «проспівати» відому пісеньку про ялиночку як маленьке цуценя або як дорослий пес? А ось наші дітки змогли. Спробуйте і ви, і хай вам буде так само весело, як всім учасникам сьогоднішнього свята.



Немає коментарів:

Дописати коментар