середу, 1 березня 2017 р.

Незвичайна виставка відкрилася в бібліотеці Каменського.

В Центральній міській бібліотеці експонується виставка майстрині Лосенко Лариси Семенівни.



Сама презентація відбувалась у теплій атмосфері, майстриня щиро розповідала про свої життєву долю, про творчі захоплення, лунала музика.


Познайомити з новим різновидом техніки декупажу  можна і  у філії №4 куди запросили майстриню декорування яєць Ларису Семенівну. 


Цю яскраву, талановиту і надзвичайно позитивну жінку та її вишукані вироби знають  у нашому місті.
Лариса Семенівна не надто давно стала читачкою бібліотеки-філії №4  та дізналась про клуб, який тут існує. Жінка зацікавилася виробами учасниць клубу, що прикрашають бібліотечний  інтер’єр , розповіла про власне захоплення та охоче відгукнулася на запрошення . Учасниці клубу з нетерпінням чекали на цю зустріч. Величезне задоволення від спілкування з майстринею,насолоду від споглядання її творінь та поштовх до створення власних шедеврів отримали всі присутні.
Лариса Семенівна розповіла про те,як виникло її хобі. 



Про різні техніки прикрашання яєць, адже декупаж бере початок ще у ХII столітті в Китаї і з тих пір розповсюдився у світі. Мав періоди розквіту, коли  «мистецтвом для бідних» захоплювалися європейські аристократи  та використовували в своїх роботах художники, такі як Пікассо та Матисс.
Сьогодні незвичайний спосіб декорування може стати новим захоплюючим хобі, засобом релаксації і можливістю  тішити близьких власноруч виготовленими ексклюзивними подарунками. Існує безліч технік прикрашання яєць, що дає простір для творчості. Помилувавшись роботами Лариси Семенівни і маючи достатньо часу до Великодня , жінки загорілися бажанням прикрасити яйця до свята і похвалитись результатом перед подругами .
Всі учасниці клубу висловлюють вдячність майстрині і щире захоплення її фантазією та бажають здоров’я і творчих успіхів.
Персональна виставка Лариси Лосенко стала приємною подією у культурному житті нашого міста. Вона буде  експонуватиметься до кінця березня.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати  бібліотеку і оглянути прекрасні вироби    майстрині.

Немає коментарів:

Дописати коментар