вівторок, 13 вересня 2016 р.

Другий етап курсів Всеукраїнського освітнього ІТ проекту Technology Nation стартував в бібліотеці Кам’янського.


12 вересня о 18.00 в приміщенні центральної міської бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка  відбулося вручення сертифікатів випускникам курсів  Всеукраїнського освітнього ІТ проекту Technology Nation.



Курси за проектом Technology Nation в Кам’янському проходили з березня 2016 року в Центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка. Група з 12 чоловік вчилася 12 тижнів. За цей час слухачі опанували основи найбільш популярних мов програмування. Заняття проходили в змішаному форматі: самостійна робота з лекційним матеріалом, який викладений в Інтернеті, і практика під керівництвом досвідчених менторів.


Зараз йде другий набір на курси. Долучитися до курсів може кожен бажаючий. Серед критеріїв відбору - вік від 20 до 40 років, володіння комп'ютером на рівні впевненого користувача, знання англійської мови на рівні upper-intermediate і величезне бажання.
Заявку на участь можна подати на сайті http://brainbasket.org. Там потрібно буде заповнити анкету і пройти онлайн тест на здатність швидко освоювати новий матеріал.

Всього в програмі беруть участь 100 бібліотек в 22 містах України.

Немає коментарів:

Дописати коментар