середу, 4 березня 2015 р.

День сім'ї з бібліотекою.

В перші весняні дні нам всім хочеться тепла, сонця, усмішок та гарного настрою. Такі почуття працівники бібліотеки - філії № 5 відчули, готуючись до родинного свята "Мама, тато, я - любляча сім'я". Цей захід був проведений на базі СЗШ № 30 з дітьми 1-г класу (класовод - Полякова І.Д.) та їх батьками. Слід зазначити, що вже 4 родини з цього класу є активними членами родинного читацького клубу "Джерело".


Бібліотека, як партнер цієї зустрічі, підготувала інформаційно-ігрову програму "Сім'я - територія дружня до дитини", до якої входили:
1. Піар-виступ завідуючої філіалом Юлії Задорожньої "Джерело - клуб для тебе, друзів, батьків". Вона зазначила, що головна відмінність сімейного читання від інших його видів - класного, позакласного та домашнього, полягає у тому, що батьки, використовуючи книгу, починають по-справжньому займатися духовним розвитком своєї дитини, формуванням її особистості. Прищепити любов до книги та читання можливо лише до 9 років. Пізніше це зробити складно, іноді практично неможливо.


2. Огляд нової української літератури для дітей початкових класів "Будь сучасним! Читай українське!" З книгами присутніх ознайомила провідний бібліотекар Ганна Какуша.


3. Читання вголос казки Василя Сухомлинського "Найгарніша мама" з подальшим обговоренням цього твору.



4. Розважальна гра з дітьми та батьками "Чи гарно ти знаєш свою родину?"


5. Книжкова вітрина "Все про шкідливе навчання", підготовлена бібліотекарями, привернула увагу і дітей, і дорослих.



Після виступу бібліотекарів відбувся святковий концерт, який малеча підготувала для своїх батьків напередодні такого весняного та ніжного свята як 8 Березня.



Бібліотека - філія № 5 вітає своїх колег з наступаючим святом, бажає миру, здоров'я та творчого натхнення! 



Немає коментарів:

Дописати коментар