середу, 18 березня 2015 р.

Дитяча бібліотека – добрий острівець дитинства.

«Дитяча бібліотека – добрий острівець дитинства» - під таким гаслом з початку року дитяча бібліотека-філія №8 співпрацює з Баглійським відділом реабілітації змішаного типу для інвалідів та дітей-інвалідів з розумовими відставаннями.
 Бібліотечні працівники намагаються надати можливість дітям почувати себе потрібними та не забутими. Щотижня бібліотекарі відвідують діток в центрі реабілітації, читають їм книги вголос.


А нещодавно разом з гуртком «Веселка», який працює на базі бібліотеки вже багато років, підготували показ лялькової вистави за казкою І.Я. Франка «Три міхи хитрощів».



Напередодні показу вистави, гуртківці читали і обговорювали оповідання Василя Сухомлинського «Горбатенька дівчинка» . Бібліотекар Вероніка Паденко пояснила гуртківцям як поводитись з дітками, які мають різні вади здоров я, чому такі діти потребують особливого ставлення.



Юні артисти дуже хвилювались, адже це був перший виступ поза межами бібліотеки. Вихованцям реабілітаційного центру дуже сподобалась лялькова вистава, а гуртківці «Веселки» пообіцяли підготувати нову цікаву зустріч на весняних канікулах.

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар