четвер, 29 січня 2015 р.

Золота спиця. Засідання клубу "Позитив+".

Темою чергового засідання клубу "Позитив+" ми обрали саме вязання, тому що, з цим видом рукоділля в різні періоди життя "роман" був майже у кожного. Декому вдалося досягти вершин майстерності. У когось це захоплення в минулому,а руки пам'ятають. 


А ті, хто полишив спроби на етапі набирання петель, розповідають про це з гумором смішні історії. Байдужих до цього заняття немає.
Бібліотекар Карпанова С.О. навчилася вязати ще школяркою  і рік від року лише удосконалює своє вміння. Вона
погодилася не лише представити на суд зібрання деякі зі своїх виробів, а і розповіла присутнім цікавинки з історії вязання. Виявляється, що це таке жіноче заняття, винайшли чоловіки ще в дуже- дуже давні часи. Мабуть, щоб жінки не марнували часу протягом багатьох тисяліть по тому. Світлана Олексіївна провела  майстер-клас і відповіла на зацікавлені питання учасниць.


Бесіда від вязання плавно перетекла до тем літературних. Виявляється Пенелопа, яка чекала Одісея, щоб відмовити численним женихам вдавалася до хитрощів : вночі розпускала вивязану вдень частину майбутнього весільного убору.


Поділилися враженнями про  нові книжки, які встигли прочитати. Передали  ті, що сподобалися іншим членам клубу, щоб наступної зустрічі обговорити прочитане .

Немає коментарів:

Дописати коментар