середу, 5 січня 2022 р.

Музичний день у зимовому таборі "На книжковій хвилі"

Пройшов ще один день, повний сюрпризів. До нас завітав український дитячий письменник Олег Майборода з новенькою книжкою "IT- словничок для котика Айтика" з дивовижними ілюстраціями Олени Шеремет, з аудіоказками та завданнями, до яких можна потрапити за допомогою QR - кодів.



Там, де Олег Майборода, завжди свято. Але й для нього були сюрпризи. Так, так. Його привітав справжнісінький оркестр духових інструментів здобувачів освіти Гімназії №6 під керівництвом Тетяни Мізюліної. 

Наші маленькі друзі були здивовані тим фактом, що справжні письменники та художники живуть  і в нашому рідному Кам'янському. 

Але ж ранок, як завжди, почався інтелектуально руханкою, темою якої були лисиці. Бо день такий сьогодні  — День маленьких історій,  невеликих казок, що передаються з вуст в уста, з покоління в покоління історії, що живуть в історії людства, правдиві чи не дуже легенди. Згадували й ми свої маленькі історії.

Янголятка  нас не відпускають. Разом з керівницею гуртка "Сучасний дизайн" О.Марченко та керівницею гуртка"Флористика та живопис" В.Цимбал (Будинок творчості дітей та юнацтва)  зробили вітальну листівку "Святвечір приходить в кожен дім" і об'ємну аплікацію "Мандрівне янголятко"








Після музичного чаювання приступили до роботи над казкою. Ілюстрації зробили, озвучку зробили, музику підібрали, навіть   сценарій написали. Наступного дня почнемо репетиції та запис вистави, бо   передостанній день  — театральний.

Зимовий дитячий табір "На книжковій хвилі" - спільний проєкт бібліотеки на Шевченка, Будинку творчості дітей та юнацтва, СЗШ №31, ГО "Карітас Кам'янське"

3 коментарі: