середу, 22 квітня 2020 р.

"Лобстер"онлайн в клубі інтелектуального кіно

У четвер 23 квітня о 17.00 знов зустрічаємось онлайн. Переглядаємо фантастичну антиутопію про любов, написану та зняту грецьким режисером Йоргосом Лантімосом «Лобстер»(2015 р.)
  

За традицією кіноклубу   у квітні я підготувала для вас фільм комедійного жанру. Тут є все:чорний гумор, сатира, драматизм, цинізм, соціальна драма.
«Я в усьому знаходжу елемент абсурду — в самих звичайних ситуаціях,
і щось кумедне
— в темних і драматичних обставинах.» (Йоргос Лантімос)

Фільм розповідає оригінальну історію кохання, яка відбувається в антиутопічному недалекому майбутньому, де знайти партнера є питанням життя та смерті. Місцеві закони регулюють відносини чоловіків і жінок дуже просто: будь-який зрілий член суспільства, який не знайшов свою половинку, відправляється в спеціальний готель, де проживає протягом 45-и днів. Якщо і там йому не вдається знайти собі пару, то спеціальні служби відправляють його в ліс, попередньо позбавивши всіх притаманних людині  якостей ...Втім, термін можна продовжити, якщо на Полюванні вбити іншого самотнього претендента...


Ви можете бути замшілим консерватором, циніком, скептиком, пофігістом, але я ні за що не повірю, що після перегляду цього фільму в вас нічого не сколихнеться, і ви ні про що не задумаєтесь.

У головних ролях — Колін Фаррелл та Рейчел Вайс. 
Номінації: Приз журі Каннського кінофестивалю

Бажаю вам приємного перегляду. Чекаю на ваші коментарі  відразу після перегляду на сторінці у фейсбуці "Бібліотека на Шевченка".
Тривалість фільму 119 хвилин.

Ваша бібліотека і я Наталія Бохан. 
м.Камянське
Фільм:

Немає коментарів:

Дописати коментар