четвер, 23 серпня 2018 р.

День Незалежності в бібліотеках Кам'янського

Слово  залишається для нас головним ресурсом.Ми уникаємо пафосності, працюємо індивідуально з кожним користувачем!Намагаємося бути цікавими і корисними.
Відділ абонементу бібліотеки на Шевченка м.Камянське влаштував книжкові акції "Книга в дорогу" та "Книга в дарунок" просто неба на зупинці міського транспорту.




Бібліотекарі дитячої бібліотеки-філії №8, що на Соцмісті, разом з діточками  Центру соціально-психологічної реабілітації вирушили в літературну подорож «Це моя Україна». Знайомилися з історичними фактами та національною символікою України.


І поки  не всі  вміють читати, але дуже уважно слухають бібліотечну фею(так вони її називають) пані Вероніку.


Із задоволенням і натхненнями робили квітку щастя!


Винахідниці-бібліотекарки центральної бібліотеки для дітей вигадали як привернути увагу до серьозних тем і книжокадання по книжках.
Пам'ятаєте таку гру?
За основу взяли ключове: 27 років Незалежності
Що ж там писав Степан Бандера на 27-й сторінці.Читаємо:"Здобудеш українську державу або загинеш".Дуже символічно.


Лариса Ніцой "Незламні мурахи".
Сторінка 27."Ще жоден ворог не здолав народу на його землі.А ми на рідній землі і нікому її не віддамо!За нами правда,тож і перемога буде за нами!".Ми переможемо!



Цікаве гадання!Особливо за Степаном Бандерою!Спробуйте і Ви!


Наймолодші читачі бібліотеки-філії №6, що на Звенигородського,17 вітали відвідувачів бібліотеки своїми поробками.




Бібліотекарі бібліотеки-філії №3, що на Матросова,78 встигли і книжкову виставку "Ми українці" малечі презентувати, і залучити їх до збирання карти-пазлів України, згадати та виготовити власноруч символи нашої держави та переглянути відеоролик «Історія державного прапора України».


 


У ці дні  бібліотека-філія №2, що на Соцмісті, запросила читачів відвідати презентацію книжкової виставки  "Моя Україна - незалежна і єдина" та поміркувати разом  що для нас є Незалежність, Патриотизм, Братерство, Дружність, Любов тощо.



Зі святами і святкового приємного читання, шановні кам'янчани!
 До зустрічі в бібліотеці


Немає коментарів:

Дописати коментар