четвер, 30 серпня 2018 р.

Захист прав споживачів

Спільний правовий проект бібліотеки на Шевченка м.Кам'янське та адвоката Олександра Донця  "Мусиш знати" набирає обертів. Днями відбулася чергова зустріч, під час якої обговорювалися питання  захисту прав споживачів.



Найбільш проблемним моментом для споживача є сфера надання послуг та виконання робіт. Споживачі, як правило, не вчитуються в умови договору, що стосуються строків виконання робіт або надання послуг, сплати завдатку в розмірі ціни договору.За допомогою юриста  вчилися захищати свої права: як звертатися з позовом до суду, як повернути бракований товар, як поводитися при затримці гарантійного ремонту тощо.



До роботи правового лекторію долучився Український Фонд соціальних інвестицій.
19 вересня відбудеться інтерактивна освітня гра-тренінг щодо запобігання торгівлі людьми «Знайди свій безпечний маршрут» за участю 4-х фасилітаторів, які пройшли навчання за програмою "Української мережі освіти дорослих ра розвитку інновацій". Це така інтерактивна гра за допомогою якої можна провести декілька реальних ситуацій та разом розібрати правильні та неправильні відповіді:«Торгівля людьми", «Твоє життя – твій вибір», «Поряд з тобою», «Як не стати «живим товаром».



Настуного разу гратимемо у "Світ громад" та "Каркасон"-нові соціальні ігри.

Немає коментарів:

Дописати коментар