вівторок, 28 листопада 2017 р.

У Кам’янському вперше пройшов конкурс декламаторів віршів місцевих поетів

24 листопада в юнацькому відділі Центральної бібліотеки імені Т.Г.Шевченка відбувся міський конкурс декламаторів віршів кам’янських поетів «Бринить, співає наша мова. Чарує, тішить і п’янить». 

Організаторами заходу виступили відділ спорту та молоді департаменту з гуманітарних питань міської ради спільно з комерційним технікумом Дніпровського державного технічного університету.У конкурсі взяли участь студенти  медичного, металургійного, економічного, індустріального коледжів, коледжу фізичного виховання, комерційного та енергетичного технікумів, професійного ліцею, а також центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, будівництва та автотранспорту. Оцінювало юних декламаторів кваліфіковане журі у складі Миколи Тютюника – письменника, члена Національної спілки письменників України;Тетяни Дороніної – заступника директора Центральної бібліотеки з реклами та маркетингу та  Алли Біленко – члена спілки журналістів України. Кожен з учасників серйозно підійшов до участі конкурсі. Окрім декламування віршів, студенти продемонстрували цікаві театральні мініатюри, відео-ролики та музичні виступи.З-поміж багатьох талановитих і яскравих декламаторів та артистів вибрати переможця було нелегко. Однак, найкращим, на думку журі, став учень професійного ліцею Ігор Осипов із віршем Валерія Сидоренка «Не розумію».

ІІ і ІІІ місця посіли студенти медичного коледжу Анастасія Стеценко, яка читала вірш Марії Дружко «Пам’яті героїв АТО» та Едуард Доброгорський, який декламував вірш Валентина Бурхана «Матері». 


«Сьогодні ми вкотре пересвідчились, наскільки талановитою, активною, культурною і духовно розвиненою є молодь Кам’янського. Сподіваємось, що наступного року учні та студенти нашого міста знову здивують журі і глядачів своїми талантами та креативністю», – зазначили організатори конкурсу.
Отдел спорта и молодежи 

Немає коментарів:

Дописати коментар