неділю, 8 січня 2017 р.

Справжні книголюби знають, що робити взимку - треба йти в бібліотеку!

Весело і гамірно під час зимових канікул в дитячій бібліотеці-філії №8 м . Кам’янського. В читальному залі бібліотеки цікаво пройшов літературний сніданок «Казки оживають взимку». Діти уважно слухали розповідь бібліотекаря Вероніки Паденко про нові книги і змагались в конкурсі-грі «Як книжка в мультик перебігла». 


Розважально-ігрова програма «Новорічний серпантин» закружляла дітлахів з Центру соціально-психологічної реабілітації у вихорі хоровода, цікавої новорічної вікторини та загадок. Красуня Снігурка привітала діточок листом від Діда Мороза і солодкими смаколиками. Колектив бібліотеки виносить подяку родині Шкрябай за спонсорську допомогу.



В бібліотеці працює «Новорічна майстерня». Щоб порадувати рідних і близьких унікальними прикрасами і подарунками , зробленими своїми руками, в бібліотеці для дітей пройшли майстер-класи:«Подарунок для ялинки», «Півник – золотий гребінчик», «Витинанки». Допомогала бібліотекарям проводити майстер-класи волонтер - учениця художньої школи Ангеліна Дешук. 


 Напередодні Різдва завідуюча бібліотеки Тетяна Гончар розповіла діткам про дідуха – традиційну різдв’яну прикрасу, якою прикрашалось помешкання на усі свята – і запропонувала зробити таку прикрасу із необмолочених колосків пшениці . Вважається, що це різдв’яне дерево є оберегом, що захищає оселю від злих духів, і приносить в оселю затишок, святковий настрій, добробут, мир та злагоду.

Немає коментарів:

Дописати коментар