понеділок, 16 січня 2017 р.

"Позитив+": в новий рік з гарним настроєм.

Життя учасниць клубу сповнене подіями і планами на майбутнє. Ми разом старанно готувалися до новорічних свят, готували різномані прикраси, плели ялинки з паперової соломки і готували сюрпризи та розваги. В дружньому колі за святковим столом привітали одне одного зі святами. Зичили всім здоров'я та всіляких гараздів.


Серед веселощів знайшлося місце і темі майстерності. Зустріч присвячена 105 річниці від дня народження Кульчицької Стефанії Василівни, відомої майстрині декоративно-ужиткового мистецтва "А над світом українська вишивка щвіте", дала можливість нашим вишивальницям Ользі Андріївні та Катерині Олександрівні розказати подругам про свої нові роботи та родинні традиції рукоділля. Зокрема Катерина Олександрівна подарувала бібліотеці символ Нового року вишитий ще її мамою Раїсою Олександрівною. 


Не менш змістовним було і засідання "Блискучий Бомарше" до 285-ї річниці одного з найблискучіших комедіографів у світовій літературі.


Життя якого рясніло дивовижними подіями, небезпечними пригодами, комерційними аферами, запаморочливими злетами і падіннями. Він був дуже талановитий, і талановитий в усьому. Бомарше дотепний і мудрий, його комедії іскряться пустощами і одночасно глубокодумні. Пройшли століття, але ми незмінно закохані в персонажів комедій Бомарше - меткого Фігаро, графа Альмавіву, Розіну і Сюзанну. Та з приємністю і ностальгією згадували акторів, що підкорювали публіку,втілюючи їх образи.

Немає коментарів:

Дописати коментар