четвер, 5 січня 2017 р.

НАЙЦІКАВІШІ ФІЛЬМИ ЗИМИ 2017.

Ми підібрали для вас список найяскравіших зимових новинок, які допоможуть вам цікаво провести зиму.

Бунтар Один. Зоряні Війни


Прокат в Україні з 15 грудня цього року.

Якщо коротко про сюжет фільму, то він розповідає про події між 3-тім та 4-тим епізодами саги, конкретніше – про спробу невеликого загону повстанців під командуванням молодої бунтарки Джин Ерсо (яка і є головною героїнею фільму, її роль виконує Фелісіті Джонс) знищити Зірку Смерті, поки та, щойно запрацювавши належним чином, не знищила жодної планети та кілька мільярдів життів. Ну а ще у фільмі будуть Хан Соло та Дарт Вейдер.

Пробудження


Прокат в Україні з 29 грудня цього року.

У далекому майбутньому планета Земля стає непридатною для життя і людству доводиться шукати новий дім. Люди знаходять нову планету, яка за параметрами схожа на Землю, і тепер величезний і розкішний космічний корабель з 5000 людей на борту прямує через космічні простори до пункту призначення. Всі пасажири знаходяться в стані анабіозу, адже подорож до планети триватиме багато років. Але несподівано трапляється якась несправнысть, через яку двоє пасажирів, Джим і Аврора, прокинулись раніше...

Новорічний корпоратив


Прокат в Україні з 29 грудня цього року.

Найгарячіша комедія на завершення цього року. Коли сестра головного героя, глава компанії, загрожує братові закрити його філію, він влаштовує епічну різдвяну вечірку, щоб роздобути великого клієнта і врятувати фірму. Однак свято виходить з-під контролю. Про події, які розгортаються далі, дивіться у кінотеатрах.

Кредо вбивці


Прем’єра в Україні 5 січня 2017 року.

Шанувальникам цієї комп’ютерної гри фільм повинен сподобатись. Головну роль у стрічці отримав Майкл Фассбендер, який також є і головним її продюсером. Сюжет вийшов доволі непоганим: він не те, що не розповідає, навіть не зачіпає події жодної з оригінальних відеоігор, однак демонструє доволі непогану історію, всередині якої - засуджений до смерті Каллум. Його врятовує так звана корпорація "Abstergo", яка начебто ховає його в труні для зовнішнього світу, але насправді забирає до себе на експерименти, оскільки Каллум - не звичайна людина. Його далеким предком є учасник спілки "асасинів", іспанець Агілар де Нерха. Абстерго, маючи потрібні технології, переносять головного героя прямісінько в голову свого предка і дають йому можливість побачити Іспанію XVI ст. у всій її красі. Однак Каллум геть не хоче ходити під чиюсь дудочку і шукає будь-який спосіб втекти.

Оселя зла: Фінальна битва


Прем’єра в Україні 26 січня 2017 року.

Це шостий фільм із серії "Оселя Зла", нова частина має назву "Фінальна Битва", продовження "Оселя зла: Відплата". Власне, серія фільмів теж не побудована з нуля, усі 6 стрічок виникли за мотивами однойменної гри "Resident Evil", котра вийшла ще у далекому 1996-му році.

Як можна зрозуміти з назви, "Фінальна Битва" буде останнім фільмом франшизи і розповідатиме про повернення головної героїні Еліс, у ролі котрої Мілла Йовович, у Раккун-Сіті, де їй доведеться востаннє зустрітись із корпорацією "Амбрелла" та покласти кінець довготривалій боротьбі.

Велика Стіна


Прем’єра в Україні 2 лютого 2017 року.

Ця стрічка не входить до списку найочікуваніших, але буде з тих фільмів, під час перегляду яких можна приємно провести час.

Отож, фільм розповідає про середньовічний Китай за часів правління Династії Сун. Саме в цей період на Піднебесну починаються набіги нечисті з іншого виміру, яка загрожує всьому світу, і єдиний рубіж, який може стримувати їхні набіги – Велика Китайська Стіна. До речі, головний герой не буде китайцем, він буде американцем, який разом із другом якимось чином потрапив до Китаю. Головну роль виконує Метт Деймон.

Джон Вік 2


Прем’єра в Україні 9 лютого 2017 року.

Фільм-продовження бойовика 2014 року. У минулому бездоганний кілер Джон Вік відійшов від справ. Але це зовсім не означає, що тепер він спокійно терпітиме напади й агресію в свій бік. За сюжетом картини Джон Вік вирушає до Риму, щоби протистояти спробам бунтівників захопити контроль над секретною міжнародною організацією найманих вбивць. Але дипломатія - не найсильніша риса Джона, він вирішує проблему саме так, як уміє найкраще.

На 50 відтінків темніше


Прем’єра в Україні 9 лютого 2017 року.

Отже, під керівництвом Джеймса Фоулі, незважаючи на всі упередження і з огляду на хороші касові збори, напередодні Дня Святого Валентина вийде продовження багатостраждальної еротичної мелодрами "50 відтінків сірого". Поки Крістіан Грей бореться зі своїми внутрішніми демонами, Анастейша Стіл змушена протистояти гніву і заздрості тих жінок, що були з Крістіаном до неї.

Лего. Фільм: Бетмен


Прем’єра в Україні 9 лютого 2017 року.

У Готемі настають великі зміни. І якщо Бетмен хоче перешкодити Джокеру захопити владу, то йому, можливо, доведеться відмовитися від образу самотнього месника, спробувати спрацюватися з однодумцями і, можливо, але тільки можливо, навчитися розслаблятися. Фільм розрахований і на дитячу, і на дорослу аудиторію, тому найімовірніше сподобається всім.

Приємного перегляду!

http://www.uamodna.com/articles/naycikavishi-filjmy-zymy-2016-2017/?utm_source=weekly&utm_medium=email&utm_campaign=20170103

Немає коментарів:

Дописати коментар