пʼятницю, 17 червня 2016 р.

Сонце но книжковій сторінці.

Початок літа  видався дощовим і прохолодним, але погода аж ніяк не вплинула на роботу бібліотеки-філії №4.Червень  для бібліотекарів завжди "спекотний". Щодня у нас гамірно і людно. Відпочивальники пришкільних літніх таборів ЗСШ№12, ЗСШ№18, НВК№13 прагнуть нової інформації та розваг. І вони їх отримують!


Крім різноманітних вікторин, конкурсів знавців та змагань для допитливих, на дітей очікують не менш захопливі віртуальні екскурсії до найчарівніших куточків нашої країни, краєзнавчі мандрівки, мультсеанси.
Але книга посідає своє чільне місце, адже зустрічі відбуваються в її храмі. В літній читальні на відвідувачів чекали огляди нових книжок, знайомства з новими авторами та зустрічі з творами авторів визнаних кількома поколіннями читачів. Зворушливими вийшли літні читання "Для всіх вразливих натур" ( Г. Бічер-Стоу 205 р.) про найвідоміший твір письменниці та "Книги про добро, яке перемагає зло" (До 125 річчя О.Волкова), про одну історію на двох з Л.Ф.Баумом, розказану по - своєму письменниками, та не менш цікавими книжковими серіалами створеними кожним з них та їх послідовниками.



Та який же відпочинок без гри? Любителі традиційних - грали в шашки та шахи, лото, морський бій та інші.


Але хітом цієї зміни стали перегони з зав'язування хлопцями хусток дівчаткам 


та змагання з швидкісного шнурування черевиків двома учасниками, коли задіяна лише одна рука кожного.


В цьому змаганні прийняти участь виявили бажання майже всі діти. Найспритніших пригощали цукерками. Та не було ні ображених, ні переможених, адже коли весело й цікаво - всі переможці. Ми перемогли нудьгу і лінь!

Немає коментарів:

Дописати коментар