вівторок, 14 червня 2016 р.

Патрульні поліцейські з Дніпра приїхали до читачів Кам’янського.

В юнацькому відділі Центральної міської бібліотеки Кам’янського відбувся захід в рамках проекту «Моя нова поліція» для студентів медичного училища.















– Метою зустрічі є по-перше, особисте знайомство читачів з патрульними поліцейськими, а по-друге, будування довіри між ними, – говорить завідувач відділом Валентина Суха.
Захід під назвою «Що може поліцейський?» відбувся у формі відкритого діалогу працівників поліції з читачами.
Після невеликої розповіді про права та обов’язки поліцейських, відвідувачі бібліотеки змогли поставити хвилюючі їх запитання, що виникають щодня.
Так, впродовж заходу люди дізналися про рівень злочинності в області , методи роботи патрульної поліції зі злочинцями, тощо. Окрім того, працівники правопорядку продемонстрували основні елементи обмундирування: наручники, портативні відеокамери, кийки.


На завершення усі бажаючи зробили селфі з патрульними поліцейськими.


Проект «Моя нова поліція» в Кам’янському реалізується бібліотеками спільно з громадською організацією «МІКС» за фінансової підтримки Бюро з міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності держдепартаменту США (INL), в партнерстві з Міністерством внутрішніх справ України, Міжнародною організацією з розвитку права (IDLO) та Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX). Даний проект проводиться в м. Київ, Харків, Одеса, Львів, Дніпропетровськ, Миколаїв і спрямований на розуміння реформи через організацію бібліотеками заходів, здатних вибудувати довіру між поліцією та громадянами, а також проведення публічної інформаційної кампанії.

Немає коментарів:

Дописати коментар