четвер, 16 червня 2016 р.

Зустріч випускників минулих років в бібліотеці.

Юнацький відділ бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка запросив до себе на зустріч «юнаків і дівчат минулого століття» – випускників середньої школи №21 1976 року. 

Так сталося,що будівля старої школи по вулиці Широкій, 164 давно зруйнована. Її номер після закриття традиційно був присвоєний новобудові на лівобережжі. Але випускники колишнього 10-Б класу, які стали дружною сімєю, не втрачають зв’язків і по цей час. Не всі дожили, багато хто виїхав з міста і не зміг приїхати на зустріч. Але так хотілося посидіти за партами, побачитися, згадати щасливе дитинство. І цю можливість надала бібліотека!
Солідні тітоньки й дядечки, серед яких чимало пенсіонерів, дідусів і бабусь, але всі- молоді й заповзяті, з дитячим гомоном зайняли свої місця за столами-партами. 


Бібліотекарі допомогли встановити телефонний і скап-зв'язок з однокласниками, які проживають далеко, зокрема, з Людою Старушко із Станиці Луганської на Луганщині, Сергієм Козаченком з Орла, Олею Ішковою , яка зараз працює на Миколаївщині. Ми всі були поруч: гомоніли, ділилися спогадами, згадували вчителів, на великому екрані переглянули старі фото…
Ми всі відбулися як громадяни, нам є чим пишатись і є що згадати.
Дякуємо бібліотекарям за чудову можливість повернутися в юність!
Любов Дубина - Алексієвська, випускниця,                    
комсорг школи № 21    1974-1976 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар