понеділок, 15 липня 2013 р.

Шоколадні фантазії.


Бібліотека - філія №7 для своїх юних читачів та дітей дитячого оздоровчого табору «Сонячний» влаштували свято «Шоколадні фантазії». 




І як на кожному святі тут були веселі ігри ,цікаві конкурси, пісні , танці і солодощі. Спочатку діти здійснили віртуальну подорож на шоколадну фабрику і дізнались як виробляється шоколад, як виробляються об’ємні шоколадні фігури . Познайомились ( хто ще не читав) з книгою Роальда Дала «Чарлі І шоколадна фабрика» та іншими його книгами. Історія шоколаду,легенди,біохімічні та біологічні властивості його – і ще багато іншого й цікавого почули діти в цей день.



А найвеселіше було на шоколадних іграх-конкурсах - «Найвинахідливіший» ( розгорнути шоколадку без рук»),



 «Солодка парочка», «Найхоробріший»,» «Найшвидкіший», «Дегустатор», «Рекламний ролик». Конкурс «Рекламний ролик» виявив неабиякі творчі здібності дітей. Діти рекламували шоколад, який могла б виробляти бібліотека. Перемогу одержала реклама Чорної Насті «Шоколад - Всезнайка . Кушай и учись!» Смішний мультфільм про шоколад додав гарного настрою. І на завершення пісні про шоколад і конкурс на кращий танок. Підсумок свята - задоволення!

Немає коментарів:

Дописати коментар