неділю, 2 червня 2013 р.

Зустрічаємо літо з книгою!

В суботу, 1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, в затишному, зеленому куточку міського парку відкрився "Ігроленд". Центральна бібліотека для дітей запросила на "Зустріч на бібліотечній галявині" вихованців шкільного оздоровчого табору НВК № 34.


 На дітей чекав читальний зал під відкритим небом: м'які ковдри, розстелені прямо на траві, нові, цікаві журнали, розмальовки.


Разом з бібліотекарями діти робили мозаїчну аплікацію, складали літературні пазли. Бажаючі приймали участь у казковій вікторині, малювали, робили з паперу фігурки оригамі.

Знавці казок перевірили свої знання у казкових вікторинах.

Всім сподобався конкурс "Спринтерське читання", в якому учні 2-4 класів змагалися на швидкість читання за одну хвилину. Змагання виявило своїх чемпіонів у різних вікових категоріях.


Найактивніші учасники конкурсів отримали призи. А яке ж літо без сонечка? Тож гості заходу зробили своє сонечко, але не звичайне, а екологічне.


Серед великої купи промінців треба було вибрати ті, які давали гарні поради про природу та здоров'я та прікріпити їх до сонечка. Тож тепер у дитячій бібліотеці всіх буде зустрічати добре екологічне сонечко, зроблене руками вихованців НВК №34.



Центральна бібліотека для дітей бажає всім дітям гарних літніх канікул, в яких знайдеться місце і для хороших , цікавих книг!

Немає коментарів:

Дописати коментар