середу, 4 грудня 2019 р.

Адвент- календар - місяць розваг в очікуванні свята


Не секрет, що будь-яку подію в житті ми переживаємо тричі. Перший раз - в її очікуванні, вдруге - безпосередньо переживаючи подію тут і зараз, а втретє - гортаючи спогади про неї. Саме про першу частину, про очікування найщасливішого свята всіх часів Нового року, піде мова.

Всі ми віримо,що в новорічні свята трапляються наймагічніші дива і дуже чекаємо свята,особливо діти.Незамінним помічником у створенні передсвятквого настрою є адвент-календар, який з`явився в центральній бібліотеці для дітей (майдан Петра Калнишевського,1-а) м.Кам'янське 1 грудня. 






За день до нового року




Перші щасливчики




Адвент-календар для найменших від Юлії Гунчевської




Коли першим приходиш до бібліотеки 1 грудня

Ми вирішили створити бібліотечний адвент-календар, щоб подарувати кожній дитині місяць розваг в очікуванні свята. Залишилося лише покласти всередину кожної кишеньки або конвертика якесь завдання. Фантазії наших бібліотекарів безмежні, але багато з них пов`язані з книгою і літературою.

Для дитини час – це поняття дуже розмите. Два-три тижні – це багато чи мало? Адвент-календар допоможе зробити час матеріальним. А якщо ви вигадаєте зимові завдання на кожен день, ви встигнете підготуватися до свята і, найголовніше, відчуєте різдвяний дух.

Адвент-календар – це різдвяна традиція європейських і американських батьків. Як правило, у країнах, де Різдво – це справжній культ, очікування свята є не менш хвилюючим і захоплюючим.

Адвент – (від лат. adventus — прихід) – час очікування Різдва. Цікаво, що вигадали адевент-календар у Німеччині батьки маленького чомучки, який ніяк не міг дочекатися Різдва і щодня питав у мами, чи скоро вже. Одного дня мама створили для хлопчика календар з 25 віконечками на кожен день грудня. Щодня, відкриваючи по віконечку, малюк знаходив там печиво. Він відчиняв тільки одне віконечко на день, і згодом міг сам порахувати, скільки печива йому лишається до головного свята.





Адвент-календар в Європі




Новорічна розмальовка




Скласти пазл




Адвент-календар для дітей середнього віку




За кожним цим предметом ховається завдання




Пограти зі сніговиком у сніжки




Знайти сніговика і зробити селфі






Адвент-календар старшого відділу




31 грудня дід залишиться без бороди




Зимові фантазії від ІнниТабакової 




Кожного дня борода зменшується

Вже 20 дітей різного віку долучились до адвент-розваг.Встигніть до 31 грудня завітати до бібліотеки,щоб і собі отримати задоволення,виконуючи новорічні завдання.Чекаємо на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар