вівторок, 10 жовтня 2017 р.

У бібліотечному клубі медіа просвіти з прав людини Docudays UA дивилися фільм "Цвіт крізь сльози".

6 та 10 жовтня в юнацькому відділі Центральної міської  бібліотеки ім. Т.Г. Шевчека у клубі медіапросвіти з прав людини Docudays UA "Прометей" студенти медичного коледжу дивилися  фільм  "Цвіт крізь сльози"китайського режисера Хуаціна Цзіня. 



Це історія боротьби і виживання: група дітей-квіточок намагається торувати собі шлях у майбутнє. Героями фільму є Юань і Сян, які займаються акробатикою, та їхні батьки. На худенькі дитячі плечі покладені надії обох родин. Дорослішаючи, вони мусять як фізично, так і морально долати труднощі, але водночас і вчаться по-своєму радіти кожному дню. У цій документальній стрічці висловлена стурбованість режисера про життя звичайних людей у Китаї.


Кожен з нас із захопленням та подивом дивиться акробатичні та гімнастичні шоу. Нас вражають майстерність, неймовірна чіткість, легкість, синхронність танцівників... особливо китайських або інших азіатських виконавців. Напевно, багато хто бачив їхній акробатичний варіант класичного балету Лускунчик, Лебедине озеро, та чимало інших.
А як важко це дається дітям, йдеться в цьому фільмі - розповідала керівник клубу Наталія Бохан.

Немає коментарів:

Дописати коментар