пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

Осінь музично-поетична.

Природа подарувала нам по-літньому спекотний вересень і теплий погожий жовтень. Порадіти гарній погоді та дружнім зустрічам, насолодитися дарами осені та домашньою випічкою у дружньому колі збиралися учасниці клубу «Позитив+». Коло учасниць якого невпинно розширюється.


Дружнє спілкування  - річ надзвичайно приємна і корисна. Цінність  спілкування зростає,якщо воно приносить не лише моральне, а ще й інтелектуальне та естетичне задоволення.  Отже, жовтневі засідання були присвячені поезії і музиці. Чимало вишуканих рядків присвятили поети різних часів цій дивовижній порі року і в кожного є власний давно улюблений «осінній вірш», або зовсім новий, що відповідає сьогоднішньому настрою. Жінки ділилися з подругами улюбленими віршами.


А Людмила  Дмитрівна Ковальчук запропонувала товаришкам разом насолодитися прекрасним співом. З видимою насолодою всі учасниці клубу слухали добре знайомі і улюблені з юності пісні Мусліма Магомаєва у виконанні Володимира Гришка- відомого українського оперного співака. 



Ця музика  - ностальгія за юністю, коли всі дівчата були фанатками азербайджанського співака і композитора, хоч слова цього в той час не вживали. Ольга Андріївна навіть пішла в танок під «Королеву красоти». 
Холоди і непогода прийдуть обов’язково, але мистецтво та тепло дружнього спілкування допоможе пережити їх з приємністю.

Немає коментарів:

Дописати коментар