вівторок, 24 жовтня 2017 р.

Бібліотекарям Дніпропетровщини розповіли про децентралізацію.



23 жовтня в  обласній універсальній науковій бібліотеці імені Первоучителів слов'янських Кирила і Мефодія (м. Дніпро)  відбувся тренінг для бібліотекарів області "Робота піар - клубів бібліотек в умовах децентралізації".


Від Кам'янського на тренінгу побувала заступник директора з реклами та маркетингу Кам'янської ЦБС, керівник піар - офісу бібліотек Дніпропетровщини Тетяна  Дороніна.


Тренер Тамара Козицька розповіла про  Проект "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)", який  спрямований на створення сприятливого середовища для впровадження децентралізаційної реформи в Україні, зміцнення місцевого самоврядування, поглиблення демократичних процесів розвитку територіальних громад та стабільності держави. Проект виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів  IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


Цілі проекту:
    удосконалення правового поля щодо проведення децентралізації в Україні;
    забезпечення внеску органів місцевого самоврядування у формування та впровадження політики у сфері децентралізації;
    збільшення ресурсів місцевого самоврядування та посилення здатності органів місцевого самоврядування ними ефективно розпоряджатись;
    посилення спроможності та професійного рівня усіх долучених до реформи груп.
Проект запроваджує інформаційні канали для донесення бачення та ходу реформ, створює майданчики для регулярного спілкування органів державної влади і місцевого самоврядування зі ЗМІ та активною громадськістю.  Одним з таких майданчиків  стає бібліотека.




Немає коментарів:

Дописати коментар