неділю, 8 жовтня 2017 р.

5 нових фільмів жовтня, які варто подивитися .

В холодну осінню пору особливо хочеться насолоджуватися переглядом хорошого фільму, вкрившись темлим пледом або організувавши похід у кінотеатр. Спеціально для такого відпочинку ми створили підбірку топ-5 найкращих фільмів жовтня, які зроблять ваш вечір цікавим та затишним.
  
СТОРОЖОВА ЗАСТАВА 


Довгоочікуваний український фентезійний фільм, знятий за книжкою дитячого письменника Володимира Рутківського, нарешті впритул наблизився до глядачів. За сюжетом підліток Вітько випадково переноситься з 21 століття на тисячу років назад через таємничий часовий портал. Ясна річ, на нього чекає небезпечна подорож, сповнена смертельних небезпек та чорної магії. Але на шляху зустрінуться також і нові друзі, а це справжні богатирі та, можливо, навіть перше кохання. Вітько опиняється в епіцентрі фантастичних подій, вступає в битву з міфічними істотами і дізнається, що таке справжня хоробрість.

ТОЙ, ХТО БІЖИТЬ ПО ЛЕЗУ 2049

Фантастичний фільм «Той, хто біжить по лезу 2049» є продовженням однойменної кінострічки за романом Філіпа К. Діка. Виконавці головних ролей Гаррісон Форд та Раян Ґослінґ, а також оскароносний актор Джаред Лето втілилися в образи своїх героїв і відправляться у майбутнє, в 2049 рік. Людство навчилося створювати штучних прототипів людей, яких називають реплікантами. Вони сильніші та розумніші, але термін їх існування обмежений. 

ГАРНІ ЧАСИ

Головний герой нової американської драми 5 найкращих комедійних серіалів про родичівКонні, якого зіграв Роберт Паттінсон, вже довгий час не може розплатитися з кредиторами. Хлопець розуміє, що зовсім скоро його виселять, тому вирішує пограбувати банк. Конні знає, що не зможе справитися із таким небезпечним завданням самотужки і просить допомоги у свого брата Ніка.
  
ЛАГІДНА

Фільм-драма на основі однойменного оповідання Федіра Достоєвського розповідає історію нещасної жінки. Її чоловік сидить у в’язниці за злочин, якого насправді не скоював. Нещодавно вона відправила йому посилку, але її повернули назад. Засмучена жінка вирішила поїхати у в’язницю, щоб дізнатися, що сталося насправді. Кінострічку «Лагідна» режисера Сергія Лозниці було відібрано для участі в основному конкурсі 70-го Каннського кінофестивалю.

ЛЕДІ МАКБЕТ

Британська драма режисера Вільяма Олдройда переносить нас у часи Вікторіанської Англії. Молода дівчина із маленького селища Кетрін звикла жити за правилами і моральними принципами, які їй дикували сім’я та суспільство. Однак життя Кетрін повністю змінююється, коли вона дізнається, що змушена вийти заміж за нелюба - старого, але багатого тирана. 

 https://1plus1.ua/argument-kino/novyny/nayochikuvanishi-premieri-5-novih-filmiv-zhovtnya
 

Немає коментарів:

Дописати коментар