середу, 16 грудня 2015 р.

Про мрії, чари і книжки, що чекають своїх читачів.

Кожна нова книга в бібліотеці – це завжди нове знайомство, здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення. Нова книга має неповторний запах, приємна на дотик, таємнича за змістом. Користувачі бібліотеки-філії № 8 мають можливість познайомитись з новими надходженнями -  в бібліотеці працюють виставки книг  «Нові книги – нові друзі», «Українські письменники – дітям»,  «Знайомтесь: Маляка і компанія», «Чому це так?», «Книги, які здолали час». До уваги відвідувачів  запропоновано більше 90 екземплярів друкованих видань.



З повним аншлагом в бібліотеці пройшов тиждень нової книги «Нові і класні».
Із цікавістю учні 4-А класу прослухали бібліоекскурс «Книга корисна, коли її читаєш».  Знайомство з популярною енциклопедією «Дітям про все на світі» перетворилось на змагання у пошуках відповідей на питання  зі «Скриньки Чомучки»: «Яка зброя була у лицарів», «Чому у діда Мороза немає бабусі», «Скільки у людини нервових клітин» та ін.


Учнів 6-А класу бібліотекарі запросили у «Пошук літературних скарбів».



Учням 4-Б і 4-В класів запропонували переглянути літературний калейдоскоп «Сучасним дітям  - сучасні книги», під час якого діти мали змогу відкрити для себе нові імена. Книга Івана Малковича «Ліза та її сни» спонукала до творчості – діти малювали зиму.



На прем єру казки Сашка Дерманського «Маляка – принцеса Драконії» запросили вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації. Книгу представляла лялька Маляка, яку власноруч зробили гуртківці «Веселки».



Запрошуємо всіх до нашої бібліотеки і сподіваємося, що ви знайдете для себе багато цікавої літератури.

2 коментарі:

  1. Ай, какая красота! Замечательно время проходит в библиотеке!И, какая работа! Улыбка так и просится, глядя на лица детей!

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо Вам, Светлана, за добрые слова и внимание к нашему блогу.

    ВідповістиВидалити