вівторок, 29 грудня 2015 р.

Тренінг з питань самозайнятості та відкриття власної справи для внутрішньо переміщених осіб .

28 грудня 2015 року Дніпродзержинською Центральною бібліотекою проведено тренінг з питань самозайнятості та відкриття власної справи для внутрішньо переміщених осіб.
Даний проект реалізується за фінансової підтримки Міжнародної організації з міграції і Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та програми Бібліоміст.

Тренер Лілія Шушура

Метою проекту є підвищення спроможності внутрішньо переміщених осіб до зміцнення свого фінансово-економічного становища через посилення їх  потенціалу і залучення до індивідуальної трудової діяльності шляхом відкриття власної справи. 
На тренінгу розглядались питання щодо порядку реєстрації підприємців, строків подання податкової декларації, застосування штрафних санкцій та інші.


Тренінг по відкриттювласної справи включає в себе:

1. Психологічний аспект – виявлення та закріплення лідерських якостей, розвиток уміння відповідати за свої дії, раціонально діяти в екстремальних умовах, подолання внутрішніх сумнівів при організації підприємницької діяльності, розвиток мотивації на позитивний результат.

2. Бізнес – тренінг – для отримання азів та секретів професійної майстерності, переконання на практиці, що немає у бізнесі таких перешкод, які не можливо було б подолати, визначення оптимального алгоритму дій, перспектив та розрахунків при започаткуванні власної справи, написання бізнес-пропозицій.
У тренінгу брав участь спеціаліст податкової служби  Олег Попов.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар