середу, 29 липня 2015 р.

Переможці «Конкурсу для учасників професійних навчальних поїздок».

Щиро вітаємо переможців конкурсу програми «Бібліоміст» для учасників професійних навчальних поїздок. Конкурсна комісія відібрала найсильніші із 49 поданих на конкурс заявок.
Приємно, що серед переможців - Герасюта Тетяна Іванівна, директор Дніпродзержинської ЦБС


з  проектом: «Міняю бібліотекаря» - це обмін між бібліотекарями туристичного Калуша  і промислового Дніпродзержинська. Як подолати стереотипи? У чому таємниця бібліотечного креативу? 5 днів на межі. Чи витримає новий бібліотекар життя у промисловому робітничому місті? А також, за що дніпродзержинські бібліотекарі не люблять соціум та чого бояться порядні бібліотекарки з м. Калуша?
Мета: Поширення інноваційних практик Калуської центральної бібліотеки для дітей, посилення ефективності започаткованих партнерств, промоція бібліотечних інновацій та позиціонування бібліотеки як центру громади на новому місці в нових умовах. Тривалість проекту – 3 місяці. Бібліотекар за обміном працює 5 днів за планом та графіком роботи відсутнього колеги, який отримує по приїзді, веде щоденник «День  за днем», створює фото, відео звіт, описує досвід який впровадила. Створює мапу інноваційних практик  бібліотеки .

Немає коментарів:

Дописати коментар