середу, 2 липня 2014 р.

"Де сині гори, де гори Карпати".

Літо - пора коли манить у подорожі, далекі і загадкові. Нажаль, такої можливості позбавлені ті хто влітку працює, а також діти,шо "відпочивають на асфальті".Тому серед різноманітних розваг, що готують бібліотекарі для своїх відвідувачів, які відпочивають у пришкільних таборах, достойне місце посідають віртуальні екскурсії. Одну з таких екскурсій "Де сині гори, де гори Карпати", запропонували  в бібліотеці-філії №4 дітям з "Веселкової країни" (пришкільний табір ЗОШ №4).


 Щоб здійснити цю мандрівку, задіяли книжки, карти, ілюстрації з фондів бібліотеки, а також відеосюжети та ілюстративний матеріал з мережі Інтернет.Разом прочитали одну з численних карпатських легенд, послухали голоси сопілки та трембіти та як звучать троїсті музики. Про красу природи і говорити годі, всіх зачаровує буяння лісів, стрімкі гірські потоки та старезні сині гори. Познайомилися з тваринами та птахами українських Карпат.


Українські Карпати  багаті на національні природні парки і заповідники, більшість із них під час коротенької подорожі лише назвали , а от одне з семи природних чудес нашої Батьківщини - озеро Синевир за допомогою відео - відвідали.

Немає коментарів:

Дописати коментар